U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Beveren aan den Ijzer » Jan Kusseneers

Jan Kusseneers

Kallestraat 6
8691 Beveren aan den Ijzer (West-Vlaanderen)
Tel: 0494131137
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Jan Kusseneers Pianist Jan Kusseneers werd op 24 februari van het gezegende jaar 1988 geboren in Lier, en groeide daarna op in Kessel (Nijlen). Zijn eerste muzikale opleiding kreeg hij aan de muziekschool van Lier. Hier leerde hij zijn hoofdinstrument, saxofoon, bij Johan Verhelst en Monique Vermeulen. In de middelbare graad kreeg Jan de kans om een 2de instrument te kiezen en dat werd dan piano, waarvoor hij les kreeg van Jef Neve. Op zijn 15de besliste hij de humane wetenschappen te laten voor wat ze waren, en trok hij naar De Kunsthumaniora in Antwerpen. Hier volgde hij de pop/jazz opleiding bij oa. Bart Defoort, Ewout Pierreux, Bart Delacourt, ...

Na de humaniora studeerde hij Muziekproductie aan het conservatorium in Gent, en nog daarna volgde hij de lerarenopleiding muzikale opvoeding en project kunstvakken (AMV/AMC) aan de HoGent waar hij in 2011 afstudeerde.

In 2015 studeerde Jan met grote onderscheiding af voor de HaFaBra-directie opleiding in Gentbrugge, waar hij les kreeg van Bart Picqueur en Dimitri Bracke

In 2009 nam hij voor de eerste keer de dirigeerstok in handen bij de harmonie Eendracht maakt macht in Zoersel. Door de jaren heen dirigeerde hij verschillende orkesten.
Zo dirigeerde hij het Jeugdorkest Hemiksem, Concertband Broechem, fanfare Graaf D'Elissem in Onze-lieve-vrouw-Waver, ... Sinds 2016 staat hij aan het roer van de harmonie Sint-Cecilia in Elverdinge.

Als muzikant is Jan actief als drummer bij de pop-groep Domè, als pianist bij de coverband Crystal Moon en als pianist bij Ladies of the fifties & Ladies of the sixties. Daarnaast ook als freelance muzikant in verschillende projecten.
Diensten: Huwelijk, Receptie, Full band, Events, Begeleiding, Allround
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy